Su elementine ait olan burçlardan biri olan yengeç burcu insanları 22 Haziran- 22 Temmuz tarihleri arasında doğanları kapsamaktadır. Duyarlı hassas bir yapıya sahip olan yengeç burçları ailesine ve evlerine düşkün yapılarıyla bilinirler. Yengeç burcu insanları daha çok su gurubu insanlarıyla anlaşabilseler de farklı kişilerden de fikir almayı severler. Yengeç burçlarının en iyi anlaştığı burçlar şöyledir:

·      Balık

·      Akrep

·      Oğlak

Bu burcun insanları yumuşak başlı, sulu gözlü sayılacak kadar romantiktirler.

Yengeç Burcunun Aşk Uyumu, Hangi Burçlarla Mükemmel Birliktelik Kurabilir?

Yengeç burçları su elementi burcudur. Dolayısıyla kendileri gibi su gurubu kişilerle mükemmel uyumu sağlayabilirler. Kadınları da erkekleri de oldukça duygusal, duyarlı olan yengeç insanları ayrıca sevdikleri kişilere yemek yapmaya bayılırlar. Su gruplarıyla güzel heyecan dolu beraberlik yaşayabilirler.

Yengeç ile Yengeç Burcunun Aşk Uyumu

Birbirlerini tam anlamıyla anlayabilen iki insan yan yana gelmesi her ilişkide söz konusu olmaz. Bu aynı burcun insanları adeta ilk bakışta aşk denilen muhteşem çekimi hissederler.

Yengeç ile Balık Burcunun Aşk Uyumu

Bu iki burçta tam anlamıyla uyumlu olacaktır. Duygusal ve ateşli konuşmalarla birbirlerini mutlu ederler. Uzun yıllar mutlu evlilikleri olabilecek nadir çiftlerdendir.

Yengeç ile Terazinin Aşk Uyumu

Terazi insanı sevgiye önem verir. Yengeçlerde duygusal evcimen yapılarıyla terazi insanını etkilemeyi bilirler.