Yay burçlarını 2020 yılında bol kazançlı günler bekliyor. Kişisel yetenekler ön plana çıkıyor. Geçen yıl başlayan yeni tecrübe kazanımı ve kişisel beceri kazanımı bu yılda devam edecek. Aralık ayının ilk iki haftasında yaşanacak Jüpiter’in Oğlak burcuna geçişi yay burçlarında parasal anlamda daha hırslı bir dönemi gösterecek. 2020 yılında işle alakalı yetenekler ve maddi destekler ile kapasiteyi en üst seviyeye çıkartmak için uğraş verirken aşırı hırsınıza teslim olmayın.

Yay burcu olumlu özellikleri

Yay burçları çok neşelidir. Canlılığı sever ve sürekli hareket halindedir. İyimse olduğu gibi iyilik yapmayı da çok sever. İnançlı, zeki ve bir o kadar da bilge bir kişiliktir.

Yay burcu olumsuz özellikleri

Patavatsız olduğu gibi her şeyi direkt söyler. Bu yüzden kolay kolay kimseye yanlış yapamaz ama her yanlışı kendi görür. Sınır tanımaz bir özgürlüğe düşkünlüğü vardır. Para harcamaktan ziyade gerektiğinde harcamayı sever.

Yay Burcu Kadını Genel Özellikleri

Yay burcu kadını da özgürlüğüne düşkündür. Gezmeyi ve eğlenmeyi çok sever. Yeni yerler keşfetmek ve yeni insanlar tanımak onların hobisidir. Yay kadınları eğlencelidir ve asla onun yanında sıkılmazsınız. Eğer hızına ayak uydurabileceğinizi sanıyorsanız onunla olun.

Yay Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Yay burcu erkeği özgürlüğü için her şeyden vazgeçebilir. Sadakatlidir, bu yüzden de ciddi ilişkiler için en güzel burçtur. Onunla evlenebilir ama kısıtlanmaya asla gelemez.