Bu blogumda genelde en çok görülen, ve en çok yorumlanması istenen bir takım rüyaların genel anlamlarını yazmaya çalıştım.. Tekrar olarak not düşmekte fayda görüyorum, bu anlamlar geneldir.. Gördüğünüz rüyanın gerçek anlamı yalnız bütün detayları ile incelendiğinde ortaya çıkar..

Rüyada tereyağı görmenin genel anlamı

Taze, altın renkli tereyağı yediğinizi görmek, iyi bir sağlık durumuna işaretidir. Gören kişi hasta ise iyileşip şifa bulacaktır.

Gören kişinin sağlıkla alakalı herhangi biri sorunu yok ise o zaman bu rüya iyi yapılmış (yapılmış olacak)size mal ve zenginlik getirecek planlara işaret eder.

Rüya aleminde Kokmuş,küflenmiş tereyağı yemek , mücadeleler yoluyla edinilen bir yetkinlik gösterir.. Emeklerinizle kazanacağınız zafer gibi de yorumlana bilir.

Rüyanızda Tereyağı satmak küçük kazancları gösterir.

Rüyanızda kanama görmenin genel yorumu ise şu şekildedir;

Rüya da Kanama görmek, sizi korkutacak kazalar ve ani ölümler anlamına gelir. (Burada rüya da görülen diğer koşullar da çok önemlidir)

Rüyanızda Çınar ağacı görmek;

Çınar ağacı rüyalarının arkasındaki anlam

Rüyanızda eğer çınar ağacı görmüşseniz yaşayacağınız hastalık ve ya hayal kırıklığının öncüsüdür.

Genç bir kadının çınar ağacı altında oturduğunu görürseniz, küs olduğunuz geçmiş hayatınızda sizde iz bırakan bir kadınla alakalı bir takım konuların tekrar gündeminize geleceğine işarettir.

Bir Çınar ağacını ziyaret etmek ve onu yıkılmış bulmak ve yaprakları arasından sıyrılmak,

ailenizde üzücü bir ölüm öngörüyor. Özellikle yaşlı bir kişinin vefatı gibi yorumlanır.

Rüya aleminde Hapishane görmenin genel manası;

Rüya aleminde hapishane görmek, her durumda talihsizliğin öncüsüdür.

Rüyada hapishanede birini ziyaret ettiğiniz görmek maddi olarak birşeyler kaybedeceğinize işarettir.

eğer yaşayan herhangi bir arkadaşınızı görürseniz, gördüğünüz bu arkadaşınızın darda olduğunun (ve ya olacağının) işaretidir. Bu arkadaşınız desteğinize ihtiyaç duya bilir.

Eğer kendinizi hapishanede görürseniz, geçmişde yaptığınız hataların gün yüzüne çıkması, işlediğiniz suçların yeniden gündeme gelmesi gibi olaylar söz konusu ola bileceğine işarettir.

Hapishaneden kaçtığınızı görürseniz, düştüğünüz (düşe bileceğiniz)kötü durumdan zor da olsa sıyrıla bileceğinize işarettir.

Rüyada ölüm görmek;

Rüya da kendi ölümünüzü görmek;

Bir rüyada ölürseniz veya ölüyormuş gibi hissederseniz, bu mutlaka hayatta ölmekten korktuğunuz veya fark etmediğiniz bazı ölümcül hastalıklarınız olduğu anlamına gelmez. Bu bazen sadece hayatınızdaki bir şeyin sona erdiği anlamına gelebilir: ölümle ilgili rüyalar genellikle hayatınızda bir şeylerin sona erdiğini hissettiğiniz anlamına gelir.

Yani bu rüya sonrasında hayatınızda bir takım bitişler başlana bileceğine işaret eder bu rüya.

Rüya da sevdiğiniz birisinin ölümünü görmek ise;

Görülen kişinin hayatında yeni başlangıçlar olacağına, hasta ise iyileşeceğine işarettir.

Toplu ölüm görmek ise;

Rüyanızda toplu ölüm görmek ise çevrenizde yaşayacağınız bir takım değişiklik ve bitişlere işarettir. Bu rüyayı genel de arkadaş ve akraba ortamında yalanacak küslük ve ayrılıklar gibi yorumlanır.

Rüya aleminde bebek ölümü görmek;

Rüyanızda bir bebeğim ölümünü görürseniz, yakın zamanda bir yakınınız hamile olduğunu duya bileceğinize işarettir.