Uzun bir süredir gündemi etkilemek'te olan mavi dolunay nedir? Ne yapmalıyız? Şimdi ne olacaktır?  Gibi sorulara  açıklık getirmek için bu yazıyı sizler için hazırladım. Keyifli okumalar...
 


MAVİ DOLUNAY (AY) NEDİR ? 

 

Her yıl, bildiğimiz gibi ay da 1 defa  olmak üzere, 12 kez  dolunay yaşanır. Fakat hiç de şaşırılmayacağı gibi, 2020 yılında 13 kez dolunay yaşayacağız.  Ekim ayın da yaşanacak 2. Dolunay olacak. En son mavi dolunay 2. Dünya savaşın da yaşanmıştı. Bu sebeple, bu gök olayı bu denli önemli ve etkilidir. 31 Ekim  saat 17:49 itibarı  ile boğa burcunun 8. derecesinde gerçekleşecek olan mavi dolunay (ay) bizi daha şimdi den etkisine almış durumdadır. Bu denli önemli bir gök olayının, burçlara etkisi de önemli ölçüde olacaktır.

 

 

BURÇLARA ETKİLERİ NELERDİR? NE YAPMALIYIZ ? 

 

Mavi dolunayın, boğa burç'unda gerçekleşmesinden dolayı, boğa burcu en çok etkilelen burç olacaktır. Tabi yükseleni boğa olanlarda nitekim aynı durumla karşı karşıya kalacaklar. Boğa burcu ile beraber mavi dolunay dan etkilenecek diğer burçlar ise, akrep, kova, aslan olacak. Mavi dolunayın etkisi ile, olumsuz bir döneme gireceğimiz söylenebilir. Tüm sırların ortaya döküleceği, blöf yapılmaması gereken, ciddi anlamda şaşılacak olaylarla karşılaşacağımız bir süreç bu. Bu süreç te akla gelmeyen olayların başa geldiği görülecektir. İlişkilerde, iniş-çıkışlar ve karmaşa hakim olacaktır. Özellikle yoğun etkilenecek olan burçları daha temkinli olmaya davet ediyorum.

 

 

KOÇ 

Koçlar/yükselen koçlar bu dönem gergin, huzursuz, her an problem çıkartmaya hazır olabilirler. Özellikle sabırsız oluşları, ilişki de sorunlara neden olabilir. Sağlık konusunda da büyük problemlere yol açmamak için dikkatli davranmak da yarar var. (Özellikle covid-19 sürüyorken.) Mavi dolunay, özellikle kariyer de  büyük başarılara adım atacakları, bir dönem oluşturabilir. Terfi veya girişim ortaklık için iyi bir dönem olacaktır.

 

 

 

BOĞA

Boğalar/yükselen boğalar da ise mavi dolunayın zaten boğa burcunda gerçekleşecek olması, boğaları büyük bir etkiye maruz bırakacak. Uranüs kavuşumu ile beraber boğa burcu ve yükselen burcu boğa olanlar dikkat etmeli. Gizli saklı işlerin açığa çıkması, gerginlik, umutsuzluk, ani patlamalar, endişe ve bir çok olumsuz ruh hali sizi yıpratabilir. 2 hafta süre ile tüm yeni girişimlerden uzak durulmalı.  Sağlık anlamında büyük bir sorun yok. Duyacaklarınıza da hazırlıklı olmalısınız. Tartışma ve blöflerden uzak durun. Maddi durumda iyileşme ve birikimde aynı zamanda mevcut.

 

 

İKİZLER

 

İkizker/yükselen ikizler burcu bu dönem de sıkıntı, stres, kaygı bozukluğu yaşayabilir. İlişkiler de sabırsızlık ve ani patlamalar olumsuz etkiler doğurabilir. Sağlık sorunları ile mücadele etmek istemiyorsanız mutlak büyük bir dikkat içinde olmalısınız. Çevreniz den gelecek güzel haberler olacaktır. 2 hafta sabrederseniz, etkiler azalıp normale döneceksiniz. 

 

 

 

YENGEÇ 

 

Yengeçler/yükselen yengeçler de ise yine bir stres hakim olacak. İlişkiler de sürekli sorun yaşıyormuş hissine kapılmanız olağandır.  Sağlık sorunlarınız olabilir. Maddi yön de iyileşmeler olsa da size yeterli hissettirmeyebilir. Gerginliği üstünüzden atmanız biraz zor olsa da, eğlenmeye adap'te olarak bu dönemi daha sakin geçirebilirsiniz.

 

 

 

 

ASLAN

 

 

Mavi dolunay dan fazkaca etkilenecek olan bir diğer burcumuz ise aslan/yükselen aslandır. Bir anda alacağınız olumsuz haberler sizi yıkabilir.  Bu dönem üzerinizdeki hassasiyet başınızı derde sokabilir. Dikkatli olmanız da yarar var. Kariyeriniz ile ilgili bazı olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz. Bunlar sizi yıldırmasın bir süre sonra geçecek nasıl olsa. İç huzursuzluğunuz ailevi durumlar da sıkıntıya yol açabilir sakin kalmaya özen gösterin. Bir diğer yandan hukuki süreçler de olan aslanlar için müjdeler kapı da...

 

 

BAŞAK  

 

 

Başak/yükselen başak ruh hali her ne kadar durağan, sıkıcı, yorgun olsa da hayatlar'ında gelişmeler var. Maddi yönden artış, küçük sürprizler ve ufak gelişmeler ile süslü bir dönem olacaktır. Başak burcunun, durağan ve sıkışık mutsuz hissetmesi bunları fark etmemesine neden olabilir. Gözlerinizi açmalısınız başaklar. Sağlık problemleri, görünmese de dikkat etmekte yarar var.

 

 

 

TERAZİ

 


Terazi/yükselen terazi, maddi anlam da daralmalar yaşayabilir bu süreçte. Bu maddi sıkıntıları aile, eş-dost desteği ile hızlıca atlatılabilir. Yakınlarının desteği, bu dönem de üzerinde olacak ve tabiki ruhen bu destek  onu huzurla dolduracaktır. Aşk ilişkilerinde; zorlamadan, incitmeden  ilerlemelidir. Hayatına yeni heyecanlar girebilir fakat hali hazır da ki ilişkisinde problemlere dikkat etmelidir. Sağlık konusu ise evham gerektirmeyecek küçük sorunlar getirebilir.

 

 

AKREP


Akrep/yükselen akrep için sağlığına dikkat etme dönemi bu dönem. Tabi yine mavi dolunaydan yüksek doz da etkilenen bir burcumuz olacaktır. Sıkıntı, ruh halinde bozukluk, ani patlamalar olabilir. Dengeyi koruması gerekir.
Maddi durumunu daha iyi görmesi onu biraz toparlasa da, bu dönem biraz  durağan ilerlemesinde yarar vardır. Aşk hayatın da ise gerginliğini ön planda tutması yanlış kararlar vermesine sebep olabilir. Aceleci olmamaya özen göstermeli.

 


YAY


Yay/yükselen yay aşk hayatın da yeniliklere açık olabilir. Yeni heyecanlar, kötü giden ilişkisiini toparlama, ve yeni başlangıçlar yapılabilir. Sağlığınız da bir problem yok. Ama huzursuz ve değişken ruh haliniz öyle hissettirebilir. Tabi siz yinede tedbiri elden bırakmayın. Maddi anlam da durağan bir dönem olacak.çevreniz den kötü haberler alabilir, bazı sağlık sıkıntıları duyabilirsiniz.

 

 


OĞLAK

Oğlak/yükselen oğlak, sağlık sorunları kapı da en ufak dikkatsizliğiniz olumsuzluğa itebilir.  Duygusal patlamalar ve ani duygu durum değişimleri söz konusu olacaktır. Bir çok haber alabilirsiniz bu dönem. Maddi anlamda geciken şeyleri yakında çözebilirsiniz. İlişkileriniz de yeni bir döneme giriyorsunuz. Karşı tarafa  da bağlı olmak üzere. Bu dönem hep dikkat. İş ile ilgili bazı sorunlar ve sıkıntılar olabilir ama herşey anlık yaşanacaktır.

 

 


KOVA 

Kova/yükselen kova bir diğer mavi ay dan yüksek doz da  etkilenen burcumuz. Bir çok haber alacağınız ve aile içi karmaşıklıklar yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sağlık durumunuza dikkat ettiğiniz takdir de sorun yoktur. Bazı maddi  zorluklar olabilir.  Ruh haliniz karmaşık, ve iç dünyanıza dönük oacaksınız.
Bu dönem melankolik geçse de siz toparlayabilirsiniz. Aşk hayatınız da ise iniş-çıkış olsa da rayında denebilir.

 

 

BALIK

Balık/yükselen balık, sağlık durumu biraz olumsuz olabilir bu dönem! Mavi dolunay sizi zorlayacağa benziyor.
İlişkikeriniz de ayrılık istemiyorsanız kontrollü olun. Maddi anlam da harcamalarınıza dikkat etmeniz de yarar var. Zira, büyük sıkışıklık olabilir. Bu dönem ki hüzünlü ve sinirli haliniz herkesle tartışmanıza yol açabilir. Siz siz olun, kontrolünüzü elden bırakmayın.

 

Sevgilerimle...

 

 

ESENCE