Katina falı deste falı olarak bilinir ve aşk hayatınız hakkında en doğru bilgilerin verilmesini sağlar. İzmirli meşhur falcıyla birleşen katina falı toplam da 65 karttan oluşur. Katina falı genellikle aşk hayatınız hakkında en doğru bilgi veren fallardan bir tanesidir. Mitolojik bir fal olarak da bilinir. Kartların her biri farklı anlam verir ve fal üzerinde de oldukça büyük etkisi vardır.

Katina Falı Nasıl Bakılır?

Bu falın bakılma yöntemi de tarot falına benzer. Toplamda 65 adet karttan oluşarak bu kartlarında her birinin bir anlamı bulunmaktadır. Bu falın en önemli kısmı ise kartlar açılmadan önce elementlerin ruhları kartlarından ayrılarak kenara konur. Fal işleminin sonun da olumlu veya olumsuz olarak yorumlar yapılır.

Katina Falı Açılımları

Katina falının farklı açılımları vardır. Haç açılımı, gelecekle ilgili tüm sorulara cevap veren bu kart açılımı iç dünya da saklı kalan şeylerin belli olmasına neden olur. Diğer açılımlarla ilgili bilgisi olmayanlar için en ideali olarak bilinir. Toplam da 10 kart açılır.

İlişki açılımı, aşk, arkadaşlık, ilişki için en sık kullanılan kart türüdür. Aklınızda olan kişiyle ilgili tüm sorulara cevap verir. Karar açılım kartı, genellikle kararsız kalan kişiler için tercih edilen kart türüdür. Bu kart için toplam da 7 kart açılımı yapılır. Çok sık tercih edilen kartlar arasında yer alır.