KOÇ: Bu hafta bugüne kadar yaşadıklarımızı analiz edeceğimiz bir evreye giriyoruz. Gerek ilişkilerimi gerek iş hayatımız hakkında aldığımız kararları tekrar gözden geçireceğiz. Uzun zamandır iletişim kurmak istemediğimiz bir kişi yazabilir. Bu kişi ile görüşmek isteyip istemediğimizi net bir şekilde anlayacağız. İkili ilişkilerimizde küçük sıkıntılar çıkabilir. Bu sıkıntılar karşısında bu sefer susan taraf biz olabiliriz. Bu suskunluğumuzun sebebi ise daha fazla çabalamak istememiz. Bundan sonra partnerimizin çaba sarf etmesi gerekmektedir. İş hayatında kimsenin bizden beklemediği bir performans gerçekleştirebiliriz. Bu çıkışımız ortağımızın yada patronumuzun dikkatini çekebilir. Maddi açıdan sıkıntılarımız hafifliyor. Aile içerisinden birisi yada yakın arkadaşımız tarafından kandırılmaya çalışılabiliriz.

BOĞA: Hayatımız bu hafta tamamen netliğe kavuşuyor. Aşk hayatımızda ki problemler hakkında kesin bir karar alıyoruz. Uzun süreli bir konuşmanın sonucun da aslında ne kadar yorulduğumuzu ve artık sakinliğe ihtiyacımız olduğunu anlayacağız. İş hayatınızda ki sorunlarınız kesin bir şekilde ortadan kalkıyor. Alacak olduğumuz kararlar sayesinde bir çok olayı tatlıya bağlayacağız. Yakın bir zamanda iş yerinde tanıdığımız birinden yeni bir proje teklifi alabiliriz. Bu sayede kariyerimizde güzel yerlere geleceğiz. Resmi kurumda haber bekliyorsak bu haber gelecek ve hayırlı bir iş olacak. Yurtdışı planlarımız olan, ticaret ile işi olan kişilerimizin işleri güzel gidecek. Sadece büyük yatırımlar yapmaktan geri durmalıyız. Yakın çevremizden bu konuda destek göreceğiz.

İKİZLER: Bu hafta ilişkimizde güven problemi yaşayacağımız bir döneme girebiliriz. Geçmişte söylenmiş bir yalan ortaya çıkabilir. Bu durum karşısında hemen karar alırsak zararlı çıkabiliriz. Partnerimizle konuşmalı neden bu yalanı söylediğini anlayamaya çalışmalıyız. Aile içerisinde ki iletişimimiz kuvvetlenecek ve onların güvenini kazanacağız. İş hayatımızda bu hafta bir karar alabiliriz. Bu kararı uzun zamandır düşünüyor olabiliriz. Yeni bir iş imkanı ortaya çıkabilir. Bu işe kendimizi kaptırmadan hemen önce planlarımızı net bir şekilde yapmalıyız. Eğitim hayatı devam edenlerimizin önüne bir kaç sıkıntı çıkabilir. Geçmişten sıyrılıp önümüzde olan projelere odaklanırsak eğitim hayatımız için güzel yerlere gelebiliriz. Resmi bir yerden beklediğimiz haber yine ertelenecek. Bu yüzden maddi açıdan plansız şekilde harcamalar yapmaktan geri durmalıyız.

YENGEÇ: İlişkimizde ki sıkıntıları fark edeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bizim için bir uyanış olacak ve ilişkimizi toparlamaya çalışacağız. Kendimizi net bir şekilde açıklayamazsak partnerimiz ile aramıza birisi girebilir. Pişman olacağımız bir şey yapmamak için kendimize dürüst olmalıyız. Yakın bir arkadaşımız bizden yardım isteyebilir. İş hayatımızda bazı olaylara her ne kadar canımızı sıksak da aslında bu konuların çok da can sıkıcı şeyler olmadığını anlayacağız. Ele alacağımız yeni projelerde kendimize olan güvenimizin tamamlanması için biraz desteğe ihtiyacımız olabilir. Aile içerisinden birisi bizim ile ciddi bir konu hakkında konuşmak isteyebilir. Kendisi için alacak olduğu karar karşısında oldukça şaşıracağız. Eğitim hayatı devam edenlerimiz arkamızdan iş çeviren birisi ile karşılaşabiliriz. Sezgilerimizin kuvvetleneceği bir döneme gireceğimiz için bu konudan yara almadan yolumuza devam edeceğiz.

ASLAN: Aşk hayatımızdaki problemler yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Karşı taraf hatasını anlayacak ve bizden özür dileyecek. Bir şans verip vermemek tamamen bize bağlı olacak. Bu sıkıntıyı konuşabilirsek ilişkimizde ki bağlar kuvvetlenecek ve yepyeni bir döneme başlayabiliriz. İş hayatımızda tüm gözler üzerimizde olacak. Yaşanacak olan bazı olumuz olaylar olabilir. Bu olaylar karşısında sakin kalıp düşünerek hareket edersek bu işten sıkıntısız bir şekilde sıyrılacağız. Eğitim hayatı devam edenlerimiz, bu sıralar odaklanma problemi yaşayabiliriz. Yakın çevremizden yardım alarak bu sorunu çözme yolunda ilerlemeliyiz. Maddi açıdan dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz. Gelecek olan paralar gelmeye bilir bu yüzden planlarımızı önceden yapmamakta fayda var.

BAŞAK: Bu hafta ilişkimiz toparlanma sürecine giriyor. Yapılan bir hata telafi edilmeye çalışılacak ve olaylar tatlıya bağlanacak. İlişkimizde ki sorunları tek taraflı görmekten sadece kendi istediklerimizin olmasını istemekten olabildiğince kaçınmalıyız. İş hayatımızda yeni bir döneme girebiliriz. Resmi bir yerden gelecek olan haber sayesinde bir iş kurma veya yeni bir işe girme gibi durumlarımız olabilir. Aile içerisinde bir güven problemi yaşayabiliriz. Ruhsal açıdan sıkıntı çektiğimiz bir süreçte aile içerisinden birinden destek beklerken tam tersini görebiliriz. Eğitim hayatı devam edenlerimiz, artık tembellik yapmaktan zavgeçmeli ve görevlerimizi yerine geitrmeliyiz. Aksi taktir de önümüze çıkan fırsatları teker teker kaybedebiliriz.

TERAZİ: İlişkimizde uzun zamandır toparlayamadığımız bir konu var. Neredeyse tüm tartışmalar bunun üzerine olmuş. Bu hafta bu sorun kesin olarak bir sonuca bağlanıyor. Burada önemli olan nokta kesin kararlı olmamız ve kendimizi net bir şekilde ifade edebilmemiz olacak. İş hayatımızdaki iniş ve çıkışlardan kurtuluyoruz. Daha sakin ve sessiz bir çalışma ortamı sağlayacağız. Yeni bir iş teklifi alabilir ve güzel paralar kazanabiliriz. Eğitim hayatı devam edenlerimiz, yapmamız gereken projeleri daha fazla ertelememeliyiz. Dışarıdan eğitim hayatımızı boşladığımızı gören kişiler başarımızı eleştirebilirler. Aile içerisine katılacak olan yeni bir bebek var. Bu haber aile içerisinde ki gerginlikleri sonlandırabilir.

AKREP: Aşk hayatımızda bu hafta güven problemlerimizi teker teker çözüyoruz. Bu karşılıklı oturup konuşmayla çözülecek olan bir süreç. İlişkimizde olan biten herşeyi yakın çevremize anlatmamızın zararını görebiliriz. Biz her ne kadar iyi niyetle veya dert anlatmak için anlatıyor olsak da bu sıkıntılı bir sürece doğru ilerleyebilir. İş hayatımızda büyük bir yeniliğe doğru adım atıyoruz. Elimize geçecek olan bir miktar para sayesinde kendi işimizi kurma yoluna girebiliriz. Bu konuda hayal kırıklığı yaşamamak için yapmamız gereken tek şey bunu bizim için en doğru zaman da yapmak olacak. Aile içerisinden annemizin veya babamızın küçük bir sağlık problemi ortaya çıkabilir. Bunun üstüne gitmekte fayda var.

YAY: Aşk hayatımızda kafamızı karıştıracak olan üçüncü bir kişi ortaya çıkabilir. Eğer sorunlarımızın üstesinden gelmeyi düşünmez ve istemezsek aklımız o kişiye kayabilir ve bir ayrılık söz konusu olabilir. İş hayatımızda güvenmemiz gereken bir kişi var. Olan biten herşeyi bu kişiye anlatmaktan vezgeçmeliyiz. Hayal kırıklığına uğrayabilir ve arkamızdan iş çevirdiğini anlayabiliriz. Eğitim hayatımız devam ediyor ise önümüze çıkan fırsatlara biraz daha pozitif yaklaşmayı denemeye çalışmalıyız. Bu hafta uzak bir yerden gelecek olan bir arkadaşımız olabilir. Uzun saatler sohbet edeceğiz ve bizi çok şaşırtacak olan olaylar dinleyeceğiz. Harcadığımız paraya dikkat etmeli ve büyük yatırımlar yapmamalıyız. Bu sıralar maddi açıdan dolandırılmamaya iki kat dikkat etmeli ve düşünmeden borç para vermemeliyiz.

OĞLAK: Bu hafta aşk hayatımızda ki sıkıntılardan kurtuluyoruz. Bu kurtuluşuz bir ayrlık olarak kendisini gösterecek. Uzun zamandır çözemediğimiz sorunlar ruh halimizi ciddi anlamda çökertmiş durumda. Yalnız kalıp biraz kendi psikolojimizi toparlamaya çalışmalıyız. İş hayatımızda beklemediğimiz birisinden karlı çıkacağımız bir teklif alabiliriz. Bu teklifi en iyi şekilde değerlendirmek için bir yakınımızdan yardım istemekte fayda var. Eğitim hayatı devam edenlerimiz için kısa süreli de olsa bir yurt dışına çıkma durumu olabilir. Burada yaşayacak olduğumuz deneyimler bize çok güzel şeyler katacak ve geri geldiğimiz de büyük projelere adım atabilme fırsatı sunacak. Yakın arkadaşımızdan alacak oplduğumuz bir darbe olabilir. Bu konuda bizi uyaracak olan birisi var onun söylediklerini dikkate almalıyız.

KOVA: Aşk hayatımızda bu hafta ciddi sorunlar yaşayacağız. Bu aşamada ya biz ayrılık kararı alacağız yada partnerimiz. Fakat ayrılık sonrasında ciddi bir pişmanlık söz konusu olacak. Bu yüzden duygularımızdan emin olmadan karar almaktan kaçınmalıyız. İş hayatımızda geçen hafta anlayamadığımız yolunda gitmeyen bir kaç olay olmuş olabilir. Bu hafta bu olayı çıkaran kişi gelecek gelecek ve itiraf edecek. Eğitim hayatı devam edenlerimiz ise yapılması gereken şeyleri yapmadığımız için küçük bir başarısızlık yaşayabiliriz. Önceden planlanan bir tatil planımız var ise küçük bir aksilikten dolayı ertelemek durumunda kalabiliriz. Yakın arkadaşımızdan yada kardeşimizden bize karşı yapılan büyük bir fedekarlığa şahit olacağız.


BALIK: Uzun süreli ilişkisi olanlarımız ilişkisini her ne kadar ciddi bir boyuta taşımak isteselerde bu isteğin arasına sıkıntılı problemler girebilir. Bu yüzden kendimizden ve karşı taraftan emin olmadan evlilik hazırlıkları yapmamız da fayda var. İlişkimizde yer alan sıkıntıları görmezden gelmenin zararını bu hafta net bir şekilde yaşayabiliriz. İş hayatımızda radikal bir değişikliğe doğru gidebiliriz. Canımızı sıkan bir kç konu üzerine durmaktansa direk işten çıkma ve yeni bir işe başlama gibi olaylar yaşayabiliriz. Eğitim hayatımız devam edenler ise, bu hafta güzel bir gelişme bizi bekliyor olacak. Bugüne kadar vermiş olduğumuz emeklerimizin karşılığını teker teker alacağımız bir döneme giriyoruz. Başarımız herkes tarafından taktir edilebilir ve bize maddi kazanç sağlayacak bir fırsat yakalayabiliriz.